Hier zijn enkele ATStonic Conditioneringstips:

1. Stress sneller, verminder spanning, creëer afleiding ervan, energiek en verhef de stemming, gebruik humor en positieve bekrachtiging.

2. Word je bewust van je lichaam en gevoelens door regelmatig je hartslag, hartslag, ademhaling en tussendoortjes te controleren.

3. Geef voldoende tijd om al uw zorgen weg te nemen, zodat u zich ontspannen en verfrist voelt.

4. Werk aan gebieden van uw fysieke en mentale prestaties die u wilt verbeteren. Deze kunnen spierversteviging, stretching, gewichtsvermindering, uithoudingsvermogen, beheer van overtollige energie en pijnvermindering van gewrichten omvatten. U kunt met uw instructeur praten over de rol van deze gebieden bij de uitvoering van een bepaald onderdeel van uw routine.

5. Warm geleidelijk op door kleine hoeveelheden beweging te gebruiken om uw lichaam voor te bereiden op regelmatig, intensief werk, en ga dan langzaam verder met het meer intense gedeelte met aandacht voor elk onderdeel van uw routine.

6. Wanneer u de routine voor de eerste keer hebt uitgevoerd, verhoogt u geleidelijk de intensiteit en duur van de routine.

7. Los problemen, zowel fysiek als mentaal, snel en efficiënt op met behulp van deze eenvoudige tools:

a. Duw jezelf naar nog hogere trainingsniveaus om dat gevoel van volledige vloeiendheid en efficiëntie te creëren in elk aspect van je routine.

b. Verbeter het bewustzijn van wat uw lichaam u eigenlijk vertelt.

c. Ontwikkel uw concentratievermogen op hogere niveaus. Visualisatie is een krachtig hulpmiddel.

Op mijn school hebben we een districtsbrede "crash the session"-uitdaging. We hebben "assessments" en "Nina's ervaringen" laten uitvoeren op de school en de resultaten zijn altijd hetzelfde. Ze merken vaak dat ze niet zoveel hebben getraind als ze dachten. Misschien wordt het de instructeur duidelijk dat een vermindering van het aantal herhalingen voor een specifieke oefening volkomen logisch is. Een latere training vindt dat ze het verpletteren en hun gewicht daalt dienovereenkomstig. Dit veroorzaakt altijd een verandering in het type en de mate van toewijding aan training tijdens de volgende sessie. Soms is meer het gewenste resultaat.

In Nederland en België, waar het werk, de stress en de taakbelasting relatief hoog zijn, is de suggestie om een ​​paar normale crunches te doen en op de grond te gaan liggen. De meeste van 's werelds grootste zwaargewicht boksers doen deze beweging, als ze voldoende trainen en hun trainers niet te dom zijn. Beschouw het als een verzekering tegen spierspanning.

In een klassikale setting, zoals een soort manager/docent, is het verstandig om een ​​groep erbij te betrekken. Iedereen moet opstaan ​​en in een kring gaan zitten en als groep praten. Je kunt de structuur veranderen door de kamer of een gebied te verplaatsen. U kunt een kleine groepsdiscussie voeren over een gebied in het programma, zoals het verbeteren van de respons voor een bepaald nummer van een of ander. Dit is een geweldige activiteit voor het maken van discussies die als een groep moet plaatsvinden. Velen kunnen zich een moment herinneren aan het einde van de vorige les dat er een opmerking of een vraag naar hen werd gegooid, in een uitwisseling van een opmerking over gewichtsverlies. Een keerpunt wordt vaak hersteld wanneer de discussie terugkeert naar een eerdere voordelige context.

Dit soort activiteiten is niet voor iedereen weggelegd. Sommigen vinden het vermoeiend en vermoeiend om naar lange sessies te luisteren, aangezien de duur een of twee of meer uur is. Het kan zijn dat het moet worden aangepast om in het schema van die persoon te passen. Kies voorzichtig.

Onthouden om naar een idee te kijken en hoe het zich zal ontwikkelen of vorderen, dan het actieplan te ontwikkelen met input van de klasleden, de leraar, en dan Elementen te ontwikkelen, herziening en moderatie als media en sociale invloed is waar training over zou moeten gaan.

Er is tegenwoordig zoveel fitness- en gezondheidseducatie dat we soms een deel van onze mentale grip verliezen en niet echt naar onze studenten luisteren. Ik heb ervaren boksers en vechtsporters toeschouwers zien worden in plaats van actieve deelnemers aan de lessen. In plaats van winst te maken als het dieet goed werkt, zullen velen met het systeem een ​​punt bereiken waarop het lijkt alsof ze niets bereiken en niets anders in hun leven als echt beschouwen.

Een goede lichamelijke conditie is een van de hoekstenen om dingen als vechtsporten of boksen te leren. Om fit en slank genoeg te worden om fysiek zwaar werk te verrichten, is veel werk nodig, en dat mag niet worden beschouwd als een maatstaf voor vooruitgang. Wanneer ideeën moeten worden bijgewerkt, is dat een beloning, geen straf voor het zelfgenoegzaam bereiken van grenzen in het verleden. Als we dit eenmaal onderkennen, kunnen we eraan werken om de ervaring van de student te verbeteren in plaats van deze te belemmeren.

Categories: Blogging