Personal trainer Schijndel

De naam van het spel is het opbouwen van spiermassa. Om dit te doen, moet je bereid zijn om extreem hard te werken (maar slim natuurlijk). Het is van cruciaal belang dat u een goed dieet volgt, minimaal 150 tot 200 gram eiwit per dag, met veel goede koolhydraten, fruit en groenten. Het is een weinig bekend feit dat je minimaal 2000 gram koolhydraten per dag nodig hebt, waarbij 40 tot 50 gram eiwit is. Mensen missen deze factor vaak en smeren hun spieren te veel en lopen het risico op ernstige verwondingen.

Wanneer we naar een sportschool gaan, moedigen we onze klanten ook altijd aan om staand te werken (tenzij het een specifieke krachttrainingsroutine is waarvoor een zittende positie vereist is). Zowat alle sportscholen, zoals commerciële sportscholen, staan ​​rechtop. Dit stimuleert gewichtheffen terwijl de gewichten aan de voorkant van het lichaam worden gehouden, in plaats van plat in de taille te liggen, waardoor overmatig vet wordt aangemoedigd.

Wanneer en als je toch in de gewichtsruimte klimt, moedigen we haltertraining aan. Er zijn veel redenen hierboven genoemd. De meest voor de hand liggende is gemakkelijk voor de gewrichten! De extra ondersteuning die uw benen bieden voor uw rug en schouders, terwijl u het gewicht omhoog beweegt, helpt u de beenspieren te ontwikkelen en GROTE spieren op te bouwen. We gebruiken daarom alleen platte halters voor onze trainingen. Doe die dumbbells weg. Je kunt twee platte halters voor je gebruiken met een dunner deel van de staaf onder de ringen, en het dikke deel van de staaf op je "pistoolhanden". Je zult merken dat de balk naar de grond valt als tweede op de grond en net iets hoger is dan je navel.

Gebruik een paar chirurgische slangen om de staaf direct onder de ringen te binden of plaats het dunnere uiteinde in de ringen. We gebruiken chirurgische slangen omdat het ervoor zorgt dat de gewichten stevig kunnen worden vastgehouden zonder zwaar en hard te zijn. Het dikke deel ervan wordt achter de banden gehouden … de buis zelf wordt opgehouden door het gewicht dat eronder zit. Zorg ervoor dat je het zelf knoopt, of laat je sportschooleigenaar het voor je doen. De slang moet aan de ringen en het plafond worden bevestigd door:

Krijt… Niet alleen vierkanten?

Veel van de mensen met wie ik werk, zijn in de war over het gevoel van innerlijke vermoeidheid wanneer ze tussen sets stappen. Het gevoel is vergelijkbaar met dat van supermoe maar vol energie en dus hoop ik dat dit logisch is! Velen realiseren zich niet dat dit gevoel ook het gevolg is van:

Met andere woorden, de laatste keer dat je een heel sterke training had, was de spiergroep die werd opgebouwd gedeeltelijk succesvol en voelde je je de hele tijd sterk en toch miste je het bijna. De pijnscheuten & de voorstedelijke brok & overleven/vooruitgang gevoel & uitputting tijdens die sterke sets van zwaar tillen. Wat leek op de dader is eigenlijk aovicine, een stof die het geheel maakt. De andere twee verbindingen dragen ook bij:

Dit type overtraining is heel gebruikelijk, zelfs voor mensen die als "atleten" worden beschouwd. Als dit is wat je voelt, stop ermee en probeer het gevoel snel terug te krijgen, want het is niet normaal en het is niet je lichaam dat je dat vertelt.

Dit effect kan verkeerd geïnterpreteerd worden als "opgebrand" of "vermoeiend" zoals het was en bedoeld is. Slechte training en slechte voeding zijn de meest waarschijnlijke oorzaken van dit gevoel, maar het is het resultaat van intensieve training die moet worden vertraagd. Ons lichaam ontwikkelt zware en vermoeide spieren door meerdere combinaties van chemische afbraak in de spier:

Dus de training was intens en het probeerde elke spier in het lichaam tegelijkertijd te rekruteren, namelijk alle "slow-twitch" spiervezels. Als je in deze groep zit, is het tijd om wat "Carrier Work" te doen, dat is gewoon ongeveer een ½ uur werken op een licht gewicht, dat is alles wat je voornamelijk voor deze twee oefeningen zou moeten gebruiken:

http://www.weightleye.com/busterworkouts.html

Oefening: gewogen pull-ups x 20

Begin ze langzaam en eerlijk!

Oefening: Auto-herschrijven, of constante herhaling (8-10) van uw favoriete tijdschrift-autoresponder-ing-workout (laag volume)

Ga voor hoge herhalingen… Hoewel dit geen aerobe oefening is, gaat je hartslag omhoog en proberen je spieren. Je longen branden en je kunt maar zo veel lucht inademen dat je flauwvalt…dus zet de longen aan of neem wat "vitamine C" of een ander herstelproduct en eet meteen een sinaasappel en je zult je in een mum van tijd beter voelen!

Bekijk een dvd-compilatie met krachttraining en voeding!

Neem 1 week vrij van krachttraining & drink een glas Accelerade, maar eet geen kamer naar keuze!

Eet een portie Accel Gel-granen en eet elke 3 uur een kleine maaltijd van pasta of eten.

Categories: Blogging