getatoeëerde senior man jongeman tijdens training coaching - personal training stockfoto's en -beelden

Je leest dit omdat je wilt leren hoe je harder, sneller en met meer kracht kunt slaan. Iedereen is op zoek naar kracht en snelheid en je wilt weten hoe je die kunt krijgen voor het boksen.

In Nederland is er een beroemde ring. Ik zal je er meer over vertellen. Het is in een klein stadje genaamd Valkenburg. Het wordt de "Gouden Handschoenen" genoemd. Er zit bijna niemand in en in het weekend is het soms leeg.

Er zijn drie klassen in Nederland. De eerste is de Novice Boxing Match. De eerste keer dat je deze dojo binnengaat, leer je meer dan dat je leert vechten. Je kunt beginnen met een volledig gevoerde zware dojo en dan krijg je meer beschermende leersoorten zoals bokshandschoenen.

De laatste les is de Intermediate Boxing Match. Tijdens deze les verbeter je een beetje en heb je meer mogelijkheden om je stootkracht te vergroten en kun je het ook wat meer mixen. Wanneer je aan je tweede les begint, kun je beslissen of je het harde deel of het gemakkelijke deel wilt leren?

Enkele andere geweldige trainers zoals Peter Se Decker A Pedatical Master en Jeff Georg verbieden je om rechtstreeks naar de professionele training te gaan zonder enige ervaring in je handen. Ik heb vrienden die de grote gevechten hebben en waar zware training het beste geschikt is. Hun volgende doel is een staatstitel in Nederland. Vergeet niet dat je op deze manier kunt drinken en naar de les kunt gaan, maar zodra je in de ring stapt, wil je in elk gevecht winnen.

Om een ​​betere bokser te worden moet je hard trainen, je voedings- en rustpunten halen en veel enthousiaste vuistpompen geven.

Iedereen is anders, sommigen kunnen het in hun slaap, sommigen hebben betere omstandigheden nodig en sommigen doen het de hele tijd. Ik raad het ten zeerste aan aan diegenen wiens doel het is om een ​​professionele bokser te worden. De trainingen hier zijn serieus, maar je traint voor het ultieme moment.

Terwijl je jezelf voorbereidt op het komende gevecht, moet je ervoor zorgen dat je naar je tegenstander kijkt, je let op zijn sterke en zwakke punten, strategieën en strategieën. Het is ook goed om wat advies te krijgen van mensen die veel beter weten dan jij, zoals boksers die hun belt-matches hadden of Tyson, de grote kampioen die de eerste en de beste was om een ​​tegenstander te verslaan.

In dit geval adviseer ik om nog harder te trainen, vastberaden te zijn, de vereiste vechtkampen bij te wonen, consequent te concurreren in de nodige wedstrijden en professioneel boksadvies in te winnen.

Iedereen is anders. Ik ben zelf bokser en voel me de beste persoon als alles goed gaat. Het is ook van mijn persoonlijkheid en van mijn karakter dat ik een sterke motivatie krijg.

Een sterk karakter hebben is absoluut noodzakelijk, het is de sleutel tot het ontdekken van je eigen kracht en moed in een moeilijke situatie.

Om die reden moet je altijd je best doen om onderzoek te doen naar dit onderwerp en altijd je gezondheid, lichaam en ziel op het spel zetten. De resultaten zullen je hetzelfde gevoel geven als wanneer ik in de ring sta met mijn titel en vecht voor mijn familie en kinderen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat je altijd meer tijd zult hebben om je boksvaardigheden te verbeteren als je veel geld hebt. De tijd voor je volgende carrière kan worden opgebouwd met geld en dat is een van de geheimen van succes.

Categories: Blogging