bekwame arbeider die korte vergadering in de fabriek bijwoont. - cursus stockfoto's en -beelden

Over het beklimmen van de Mont Blanc gesproken, een zeer populaire keuze is de ALpine Ski Tour (25 dagen). Vergeleken met andere alpine uitdagingen, is de Mont Blanc-baan vrij consistent, wat veel geduld en een consistente veiligheidsprocedure vereist. Hoewel elke dag van de week een unieke uitdaging is, variëren de seizoensproblemen: dag per dag, week per week en zelfs dag per dag, waardoor de uitdaging steeds verandert. De meeste alpine cursussen kunnen in één week worden voltooid, meestal met enkele tussenpozen in de week (bijv. wisselende dagen). Met twee weken, bijna elke dag skiën en 5.000 meter dalen (alleen bulldozers!), verandert de baan in een veeleisend, maar toch binnen handbereik. Je bent in uitstekende handen om je vast te houden aan de uitdaging.

Dag 1 (14 dagen): Als onderdeel van de training een groepsles volgen (geen les om les hebben, maar een groepsactiviteit) en deelnemen aan een intensieve loopoefening met een evenwichtstest. Dag 2 (7 dagen): Doe niet mee aan een groepsactiviteit, maar doe een intensieve activiteit met een professionele gids. Idealiter ski je het grootste deel van de dag; je skiet 2.000 meter in de ochtend, 4.000 meter in de middag en 5.000 meter in de avond. Daarnaast moet je oefeningen doen met isometrische oefeningen of yoga-oefeningen. Dag 3 (6 dagen): Neem niet deel aan de groepsles, maar je moet fit genoeg zijn om de hele dag te skiën en een hele dag indoor te oefenen. Het doel van de dag: Daag jezelf uit door geleidelijk af te dalen op 10, 20, 40,80,150 meter; rust 30 seconden en doe het opnieuw. Na een dag rust 2-3 uur. Dag 4 (6 dagen): Volg die dag dezelfde training en volg daarna 3 intensieve dagen. De focus ligt op de hoogte, de sneeuwcondities en de trainingstechnieken. Dag 5 (6 dagen): Na een dag rust 2-3 uur. De volgende dag is een ontspannende dag waarin je een yogales moet doen, aerobics moet doen of een teamactiviteit moet doen. Dag 6 (8 dagen): Meestal word je aangevallen door de laatste dag, die veel verschillende activiteiten bevat die variëren van yoga, kracht, uithoudingsvermogen tot extremere activiteiten zoals nachtwandelingen of het begeleiden van een outfitterparty. Het enige waar je om geeft, is het gevoel dat je krijgt als je eenmaal capohydraat hebt. De volgende dag is een ontspannende dag waarin je een yogales moet doen, aerobics moet doen of een teamactiviteit moet doen. Dag 6 (8 dagen): Meestal word je aangevallen door de laatste dag, die veel verschillende activiteiten bevat die variëren van yoga, kracht, uithoudingsvermogen tot extremere activiteiten zoals nachtwandelingen of het begeleiden van een outfitterparty. Het enige waar je om geeft, is het gevoel dat je krijgt als je eenmaal capohydraat hebt. De volgende dag is een ontspannende dag waarin je een yogales moet doen, aerobics moet doen of een teamactiviteit moet doen. Dag 6 (8 dagen): Meestal word je aangevallen door de laatste dag, die veel verschillende activiteiten bevat die variëren van yoga, kracht, uithoudingsvermogen tot extremere activiteiten zoals nachtwandelingen of het begeleiden van een outfitterparty. Het enige waar je om geeft, is het gevoel dat je krijgt als je eenmaal capohydraat hebt.

Telling the Miles: Een alpine expeditie van juni tot september vereist verschillende toespraken: 1. Het belang van preventie. 2. Verbetering van het uithoudingsvermogen en de fysieke conditie. 3. Hoe hoogteziekte en hoogteacclimatisatie te voorkomen. 4. Verschillen tussen noord en zuid zoals ervaren door skiën van Brit Orient tot Argentinië. 5. Wintertijd in het hooggebergte: hoe verder te skiën als de sneeuw begint te vallen. Onder dergelijke omstandigheden wordt het essentieel om niet alleen onder grote stress te trainen, maar ook hoe je het kunt verdragen. Dit is de reden waarom training specifiek voor het verschil tussen noord en zuid goed gepland en goed doordacht moet zijn.

Dag 1 (4 dagen): Deze dag moet u beginnen met de traditioneel beschouwde training van afdalen met een hoog intens tempo, voor kortere perioden, en afdalen met statische, lage impactoefeningen. Enkele geweldige pro's zijn MattHunter uit Groot-Brittannië en Conway in de Franse Alpen.

Dag 2 (6 dagen): Op deze dag passeert u de Carstensz Pass. De opleiding duurt 3 opeenvolgende dagen (ontologisch gezien). Werk in het steile gedeelte tussen 21.200 meter en 26.400 meter. De versnellingsniveaus moeten 50-100 meter per uur zijn en u moet zich aan dezelfde breedtegraad houden (voor het geval u ervoor kiest om die dag hetzelfde te doen) en dezelfde hoogte (20.0160 meter). U kunt maximaal 8 trainingen van dit type hebben.

Day 3 (6 days): In this training you should pass through Stran cooper and hair Route refuges with short, resistance runs (think Endurance-style runs, say 45s, just by intensity?). You should increase the work levels by 10% each day while keeping the intensity constant.

Day 4 (6 days): Definitely the most important day. This is when you should start adding your reduced altitude running sessions. Choose the long distance mountain running, even the Traverses (50-100ish kilometers), as far as possible. You need to be fresh, absolutely essential! Try one run each day from the 17,200 to Pit morph. By Superskiing Pit morph you can cover about 12% more of the total distance than Traverses, which is even more important!

Day 5 (3 days): Do 3 rest days of reduces, from 18,300 meters to 23,700 meters.

Dag 6 (8 dagen): Neem de Carstens Peak-dag. De ochtendruns moeten lange runs zijn met 60%.

Categories: Blogging